imgimg
STUDIO PNEUMA
img

Studio Pneuma er et multidiciplinært brand og studio, der udforsker det centrale samspil mellem rum, objekter og sanser. Studio Pneuma er grundlagt i 2029 af Diana Lindboe og Camilla Boccardi Christensen.

 

Studio Pneumas kreationer er funderet ud fra en baggrund fra arkitektur, design og informationsvidenskab, og lades af troen på, at godt design skaber følelsesmæssige bånd mellem subjekt og objekt.

img
img

Pneuma skaber produkter, der udforsker, hvordan en sanseoplevelse kan forbinde os med et fysisk rum, en form, en materialitet, et selv.

 

Objekternes kropslige og bløde former skabes ved at se ind i menneskekroppens bløde, muskuløse udtryk. Hvert objekt relaterer sig til en krops skala, som fremkalder en forståelse af vores fysiske tilstedeværelse.

img
img
img
DRYING OAK

En kølig træagtig olieblanding af fyrretræ, cypres, birk og eg.

 

Drying Oak tager sin form fra et duftminde om at komme ind i et udehus med fugtige stakke af tørret eg, lige når morgenduggens fordampning tager fart.

SHOP DRYING OAK
img
FLOATING LEAF

En forfriskende olieblanding af geranium, basilikum, lavendel.

 

Floating Leaf kredser om et duftminde om at trække stængler ud af en flod og blødt klemme dem sammen.

SHOP FLOATING LEAF
img
WORN

En intim, voksagtig olieblanding af Jasmin, Palo Santo, Spidskommen og Benzoin.

 

Worn refererer til et duftminde om at være tæt på en, du holder af - den lugt, de efterlader i en bomuldsbeklædning, de har båret.

SHOP WORN

HOW TO USE

 

Vi anbefaler at påføre et par dråber på din Pneuma-diffuserende genstand, så den absorberer og spreder duften naturligt. Når du tilføjer flere dråber til dit objekt, vil intensiteten og volumen af duften lidt efter lidt opbygges og vokse sig stærkere.

 

Pneumas rumdufte er subtile i deres spredning, så andre lugtoplevelser kan eksistere side om side i det samme rum. Når du har påført rumduften efter eget valg på dit objekt, skal du placere den tæt på, hvor du er, og nyde de subtile nuancer.

 

Vi anerkender, at en lugtoplevelse kan være subjektiv; derfor anbefaler vi, at du eksperimenterer og finder den rigtige dosis, der passer til dig. 

img

De spredende genstande fungerer som dekorative, taktile diffusere til Pneuma rumlige dufte efter eget valg.

 

Objekterne er fremstillet i massiv sten – et naturmateriale, der gemmer på termiske kvaliteter, som varmen fra solen. Hvis du placerer objektet i et opvarmet område, påført en Pneuma rumlig duft, tilføjer varmen bevægelse til duftens fordampning, hvilket giver mulighed for en forbedret rumlig lugtoplevelse.

img

Oplev de forskellige dufte i vores studio på Park Allé 7, 8000 Aarhus C.

Her kan du danne dig et indtryk af, hvilken duft der passer bedst til dig.