STÄDLER MADE UDENDØRSOVN

Udendørsovnen fra Städler Made er meget mere end bare en ovn. Her har du mulighed for at tage glæden ved madlavning med udenfor og tilberede dine måltider over ild – året rundt!

img

Den simple udendørsovn er lavet i Corten stålplader og indeholder to bageplader i sten, som er ideelle til bagning af brød. Derfor er den meget anvendelig til pizza. Bagepladerne absorberer al varmen fra flammerne og sender den derefter videre til maden. Når du bager en pizza, vil den altid have den lette og sprøde bund. 

Ovnene kan nå temperaturer på helt op til 400 grader, som optimerer madlavningsprocessen. Man kan have en pizza klar på bare 5 minutter. 

På nuværende tidspunkt forhandles ovnen udelukkende i vores fysiske studio på Park Allé 7, 8000 Aarhus. 

 

Udendørsovn DKK 4.875 

Pizza spade DKK 370 

img
img

Udover at være ideel til pizzaer, kan ovnen bruges til meget andet. 

Bagepladerne i sten kan bruges som kogeplader, da de bliver utroligt varme og fungerer som et kogeblus. 

Varm dine saucer op, bag dine grøntsager direkte på bagepladerne eller steg en fisk på en støbejernspande oven på ovnen.  

Mulighederne er mange, og man kan have ovnen i brug til flere retter på samme tid.  

 

Ovnen giver utrolig meget varme, som man kan lune sig på. Dette gør det muligt at lave udendørs mad året rundt, da man kan holde varmen ved de hyggelige flammer. 

img
img
img

Tilbered desserten imens gæsterne sidder og luner sig på de varme flammer.  

Blommer fra haven tilberedt med cognac og sukker toppet med mango mirabeller og en mascarpone creme med yuzu og vanilje. 

img
img
img