imgimg
ecoBirdy
img

ecoBirdy re-designer og genbruger kasseret plastiklegetøj og forvandler det til farverige møbler i børnestørrelse, der både er behagelige og nemme at rengøre.

Hvert produkt er unikt takket være det uigentagelige mønster af plastikindsamling.

img

Design, genbrug og produktion af ecoBirdy-møbler foregår alt sammen i Europa – hvert trin er baseret på socialt og miljømæssigt ansvar.

 

Grundlæggerne Vanessa Yuan og Joris Vanbriel kommer fra forskellige kulturelle bagrgrunde – efter at have fået adskillelige profesionelle erfaringer inden for forskellige områder af den internationale mode- og designindustri, fandt de ud af, at de deler en vision om at skabe løsninger på miljøproblemer ved hjælp af innovative teknologier. ecoBirdy er tilmed et mærke registreret af Vanbriel Yuan BVBA.

img
img

Charlie Chair fra ecoBirdy er et prisvindende møbel til børn. Dens ergonimiske former, afrundende kanter og store siddeflade gør Charlie Chair behagelig og sikker for de små. Takket være gode studier i design er den både let og stabil og derfor simpel for børn at flytte rundt på - men sidde svær at tippe over på. 
Genanvendelige materialer af plastiklegetøj kan ses i stolen og giver Charlie et iøjnefaldende look.
Charlies bløde silkeagtige overflade er både behagelig at røre og nem at rengøre. 

Designet i Belgien og fremstillet i Italien. Til både indendørs og udendørs brug.

SHOP CHARLIE CHAIR
img

Lusia Table fra ecoBirdy passer perfekt til Charlie Chair stolen.
Dens runde kanter og bløde former, skaber en naturlig sammenhæng mellem bordets top og ben. Takket være gode studier i ergonomiske former er Lusia Table både komfortabel og sikker for børn.
Luisas bløde silkeagtige overflade er både behagelig at røre og nem at rengøre.
Luisa Table kan også bruges som sofabord/sidebord. 

 

Designet i Belgien, fremstillet i Italien 
Til både indendørs og udendørs brug.

SHOP LUSIA TABLE
img
img

Richard Lænestolen kommer i to deluxe farver lavet til universelt at passe til ethvert privat og offentlig rum. Dens ergonomiske sæde er bevidst designet til at maksimere postural støtte og for at gøre lænestolen velegnet til arbejdsområder og længere tids brug.

Armlænene er desuden designet til at give støtte uden at være invasive, mens et omfavnende ryglæn gør lænestolen behagelig.

Lænestolens to ben giver den en elegant og markant silhuet, og samtidig er de bygget til at give stabilitet og balance.

SHOP RICHARD LÆNESTOL
img

Judy Side Table er et ekstremt alsidigt møbel, et slankt og smukt lille bord. Dens lineære og pæne design gør Judy perfekt til at blive brugt som sofabord, sidebord, natbord og skammel

SHOP JUDY SIDE TABLE
img

Oplev de farverige og bæredygtige møbler til alle størrelser
og aldre i vores studio på Park Allé 7, 8000 Aarhus C.