Handelsbetingelser

 

 

GENERELLE OPLYSNINGER

 NØRR & LEO STUDIO (navnet skal været reg i CVR)

Capellavej 8, 8270 Højbjerg

Telefon: +45 22 41 61 32

Email: info@norrleostudio.dk

CVR nr: 39637545

 

 

BETALING

NØRR & LEO STUDIO modtager betaling med DANKORT/VISA DANKORT, Mobilepay, Mastercard, VISA Electron, og Maestro. Betalingen foregår sikkert via Epay. Betalingen vil blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK Danske kroner og er inkl. moms.

 

 

LEVERING

NØRR & LEO STUDIO afsender din ordre inden for 1-2 hverdage. Vi sender til Danmark og udlandet. Der er mulighed for afhentning efter aftale hos NØRR & LEO STUDIO – Capellavej 8, 8270 Højbjerg

 

 

RETURNERING- FORTRYDELSE

Vi bytter gerne indenfor 14 dage, fra dagen du modtager varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.  Senest på 14. dagen efter varens modtagelse skal du tilbagegive eller tilbagesende varen til os. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsnet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen af varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købspris til din konto indenfor få dage. Kunden betaler selv for omkostningerne der er forbundet med at returnere varen til os. Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav eller lignende.

Fortrydelsen skal gives pr. mail på: info@norrleostudio.dk

 

Varen sendes til:

NØRR & LEO STUDIO

Capellavej 8, 8270 Højbjerg

 

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, har du 2 års reklamationsret, hvis varen er mangelfuld. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddelelse til os indenfor rimelig tid. Du kan enten får varen repareret, ombyttet eller pengene retur, eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Kontakt os på mail: info@norrleostudio.dk, Telefon: (+45) 2241 6132

 

 

PERSONDATAPOLITIK

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website  indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores  nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller  foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller  mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver  eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@norrleostudio.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

KONTAKT INFO:

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende måder:

E-mail: info@norrleostudio.dk

Telefon: (+45) 2241 6132

Adresse: Nørr & Leo Studio, Capellavej 8, 8270 Højbjerg