STUDIO FIE PAARUP

 

img

Studio Fie Paarup blev etableret i 2017 af designeren Fie Paarup.

Studiet fungerer som en multifacetteret tegnestue, der arbejder i skæringspunktet mellem kunst og design, indtil nu primært inden for skræddersyet tekstildesign.

Studiet nærmer sig altid ethvert projekt med en bæredygtig designfilosofi, med respekt for vores planet og fremtidige generationer.

 

 

I 2017 skabte Fie Paarup den første prototype til det, der viste sig at blive et design med store krav til fremstillede gardiner fra re-fabric med særligt fokus på de forskellige transparenter i kvaliteterne. I dag skal kunder være villige til at vente mindst otte måneder efter et sæt gardiner skabt i hendes atelier på Frederiksberg i København.

 

 

Fie Paarup har din akademiske baggrund fra Det Kongelige Danske Akademi i København med en master grad i arkitektonisk lysdesign og en bachelorgrad i rum- og møbeldesign.

 

img
img
img
img

Da tiden er vores mest værdifulde aktiv, er formålet med denne dagslysreflektor at engagere seeren til at tage sig et kort øjeblik og reflektere over lysets og formens, tidens og rummets poetik. Det er meningen at minde os om det at lade os lokke af vores sanser i vores daglige liv.

 

Uroen kaster flygtige stråler af reflekteret sollys på de omkringliggende overflader. Den kalejdoskopiske, visuelle illusion af formen gør det ved første øjekast svært at gennemskue den klare form. De bøjede reflekser af lys, skygge og farve, der vises i overfladen af ​​de spejlede kurver, tillader beskueren at opfatte et forvrænget billede af virkeligheden.

 

Den cirkulære form kommer fra geometriens verden og er inspireret af den barnlige opfattelse af solen som en todimensionel cirkel / halvcirkel. Det Rustfrie stål er forarbejdet i hånden til en næsten uigennemsigtig tredimensionel form.

Hvert stykke er unikt med mindre uregelmæssigheder, der skal ses som en del af det individuelle design og håndlavede produktionsproces.

 

 

img

Installations instruktioner

 

Installer med krog nær vindue eller åbning for sollys.

Hæng på krogen og sørg for at presse den lille metalperle ordentligt ved hjælp af en tang.

Selvom ledningen er stærk, anbefaler vi, at du ikke hænger mobilen ved siden af et åbent vindue, af sikkerhedsmæssige årsager for dig og andre.

 

 

Plejeanvisninger

 

Hold den ren ved at polere overfladen med sprit på en ren, blød klud. Brug bomuldshandsker til ekstra forsigtighed ved berøring.

Opbevares i en blød indpakning for at undgå mærker under transport.

img

Designet og håndlavet på Frederiksberg, Danmark af Studio Fie Paarup.

Materiale: Rustfrit poleret stål, plastbelagt metaltråd, mæssing krog.

Pakket i en genanvendelig bento-wrap.

Højde 120 mm til 230 mm.

2021