STILLEBEN ARCHITECTS

Stilleben Architects er et dansk brand med fokus på enkelhed og funktionalitet. De bygger køkkener og møbler, der kan videregives i generationer. Luksuriøsiteten ligger i kvaliteten og i, at der er kredset om hver en detalje.  

Stilleben Architects er grundlagt af arkitekt Ditlev Rahbek og designerne Ditte Reckweg og Jelena Nordentoft. Jelena og Ditte har begge arbejdet med glas og keramik på Danmarks designskole. I 2002 stiftede de butikken og designvirksomheden Stilleben. Ditlev har en baggrund som møbelsnedker og arkitekt. Han har arbejdet som kunstkonsulent for den anerkendte Bo Bjerggaard i København, hvor han havde sin egen tegnestue.  

img
img

Stillebens univers indeholder tallerkener, glas, vaser og generelt de redskaber, der bliver benyttet i et køkken. Med tilføjelsen af Stilleben Architects i 2016 har de udvidet deres univers og skabt et køkken, der kan skabe smukke rammer for deres køkkenredskaber. Køkkenerne skal få dig til at føle dig hjemme. Her skal det være et behageligt sted at opholde sig og tilberede måltider. Øvelsen har ligget i at fravælge og indsnævre mulighederne, som er uendelige i et moderne køkken. Kun de gennemtænkte og holdbare løsninger skulle stå tilbage.  

Stilleben Architects laver to køkkener; forrammekøkken og sektionskøkken.  

Hos Nørr & Leo Studio kan du opleve to sektionskøkkener fra Stilleben Architects.  

img
FORRAMMEKØKKENER

Forrammekøkkenet er Stilleben Architects oprindelige køkken. Et snedkerkøkken, der bliver bygget på deres snedkerværksted i Nordsjælland.

SE FORRAMMEKØKKENER
img
SEKTIONSKØKKENER

Sektionskøkkenerne er bygget i færdige sektioner, hvilket gør det til et funktionelt køkken, der er nemt at sammensætte.

SE SEKTIONSKØKKENER

FARVER 

Stilleben Architects har nøje udvalgt 6 signaturfarver, der har hver deres personlighed og som komplimenterer hinanden. 

 

Mix og match din favoritkombination. 

img

BORDPLADE EFTER EGET VALG  

Sten, stål, træ eller linoleum. Valget af bordplade er dit. 

Silestone bordpladen er en af vores favoritter. Den er fremstillet af en kombination af harpiks og malet kvarts, som er et naturligt, hårdt mineral - sammen danner det en granitlignende overflade, der er ekstremt holdbar og pletbestandig. Let at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse, det klarer det daglige brug og bevarer sin skønhed år efter år.  

img
Intresseret i at vide mere om køkkenerne?
Skriv dig op her - så kontakter vi dig!
banner_icon

Thanks for subscribing!

banner_icon

Failed to submit the form. Please try again.