Stillark er et dansk brand med fokus på enkelhed og funktionalitet. De bygger køkkener og møbler, der kan videregives i generationer. Luksuriøsiteten ligger i kvaliteten og i, at der er kredset om hver en detalje.  

Stilleben er grundlagt af arkitekt Ditlev Rahbek og designerne Ditte Reckweg og Jelena Nordentoft. Jelena og Ditte har begge arbejdet med glas og keramik på Danmarks designskole. I 2002 stiftede de butikken og designvirksomheden Stilleben. Ditlev har en baggrund som møbelsnedker og arkitekt. Han har arbejdet som kunstkonsulent for den anerkendte Bo Bjerggaard i København, hvor han havde sin egen tegnestue.  

Stillebens univers indeholder tallerkener, glas, vaser og generelt de redskaber, der bliver benyttet i et køkken. Med tilføjelsen af Stilleben Architects i 2016, der sidenhen har fået navnet Stillark, har de udvidet deres univers og skabt et køkken, der kan skabe smukke rammer for deres køkkenredskaber. Køkkenerne skal få dig til at føle dig hjemme. Her skal det være et behageligt sted at opholde sig og tilberede måltider.
Øvelsen har ligget i at fravælge og indsnævre mulighederne, som er uendelige i et moderne køkken. Kun de gennemtænkte og holdbare løsninger skulle stå tilbage.  

Stillark laver to køkkener; forrammekøkken og sektionskøkken.  

Hos Nørr & Leo Studio kan du opleve to sektionskøkkener fra Stillark.

FORRAMMEKØKKENER

Forrammekøkkenet er Stillarks oprindelige køkken, et klassisk solidt snedkerkøkken, der er skabt med passion for kvalitet, funktion og udtryk. Et køkken, der både stil- og kvalitetsmæssigt holder gennem generationer. Køkkenet bliver bygget af de bedste materialer på deres snedkerværksted i Nordsjælland.  

Med et forrammekøkken har man mulighed for at vælge flere farver, så man kan sætte sit helt eget præg på køkkenets udtryk. Forrammekøkkenet males både indeni og udenpå. På denne måde kan køkkenet nydes når skabene åbnes og køkkenet er i brug.  

Forrammekøkket er håndmalet, hvilket fremhæver asketræets struktur på en ærlig og æstetisk måde.  

SEKTIONSKØKKENER

Sektionskøkkenet er bygget af miljøcertificeret træ fra yderst til inderst, og det består af en række færdige sektioner, hvilket gør det nemt at sammensætte et funktionelt og robust køkken, der ligesom forrammekøkket, holder gennem generationer.  

Sektionskøkkenet er ligeledes malet både indeni og udenpå i en af Stillarks seks signaturfarver.  


Med et sektionskøkken har man ikke samme mulighed for at vælge en anden farve indeni skabe og skuffer. Derfor kan man vælge et højskab i en anden farve, for at kombinere de smukke farver. Det er de samme seks signaturfarver, man kan vælge imellem.

FARVER

Stillark har nøje udvalgt 6 signaturfarver, der har hver deres personlighed og som komplimenterer hinanden. 

 

Mix og match din favoritkombination. 

BORDPLADE EFTER EGET VALG

 Sten, stål, træ eller linoleum. Valget af bordplade er dit. 

Silestone bordpladen er en af vores favoritter. Den er fremstillet af en kombination af harpiks og malet kvarts, som er et naturligt, hårdt mineral - sammen danner det en granitlignende overflade, der er ekstremt holdbar og pletbestandig. Let at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse, det klarer det daglige brug og bevarer sin skønhed år efter år.  

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Er du interesseret i at vide mere om køkkenerne eller har du brug for sparring til at vælge netop det køkken, der passer bedst til dine ønsker og behov?

Tøv endelig ikke med at kontakte os - vi står til rådighed med mere viden og inspiration!