Nyheder

MAGNIBERG

Magniberg er en designgruppe med en multilateral tilgang skab ud af Sverige. Gruppes lidenskab er, at skabe et brand drevet af følelsesmæssig æstetik; skabe det visuelle billede, tekstiler, produkter og detaljer taler for dets større værdier.  
Magniberg tager det i retninger uden for køns grænser; et møde eller udtryk for den moderne verden, spille på kontraster, brud på regler og klassiske normer.  
Magniberg sengetøjskollektion er mærkets udgangspunkt og kernen i brandet. Kombinationen af tekstuer og farver, såsom vasket armygrøn jersey mod pink silke samt sort mesh mod hvid poplin.

TUBBY TUBE
BARSTOLE

 
Tubby Tube bar stole, fra Please Wait to be Seated, er en ny barstol serie som med sin genkendelige rørformede tilgang bygger på samme designsprog som Faye Toogoods ikoniske Spade chair.
En unik sammensætning af voluminøse runde rør med et sæde af træ, skaber et klassisk men moderne udtryk.
Placer stolen ved dit køkkenbord, i en bar eller på en restaurant, eller hvor du end har brug for behagelig, men elegante siddepladser

PODGY PENDANT LYS DIT HJEM OP

Podgy Pendant, fra Please Wait to be Seated, er inspireret af fotografernes brug af lys. Podgy stræber efter at skabe nøjagtig belysning, der tjener hverdagens behov. Ved at kombinere flere klassiske elementer fra skandinavisk designarv med et raffineret udtryk med fokus på komposition og materialet har Krøyer-Sætter-Lassen sat Podgy i en moderne nutid.

Se alle produkter

Var der ingen af vores nyheder, som fristede dig? Så er du velkommen til at hoppe ind på shoppen og se hele produktudvalget. Vi har helt sikkert noget, som kan pryde dit hjem.

NYHEDER

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Vil du have besked, når de nyeste varer kommer? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første, der får mulighed for at se og købe produkterne.