Nyheder

nørr & leo studio

NØRR & LEO STUDIO, Pude i udtryksfuldt stof med struktur og smukke vævninger i restmetervarer fra den danske tekstilvirksomhed Kvadrat.
Puden er lavet i en eksklusiv metervarer og designet og udviklet af NØRR & LEO STUDIO.

valerie objects

Lamper skabt af designparret Muller Van Severen. 
Lamperne står enkelt og skulpturelle i sit udtryk, men samtidig også meget legene og spontan. 

MAGNIBERG

Magniberg er en designgruppe med en multilateral tilgang skab ud af Sverige. Gruppes lidenskab er, at skabe et brand drevet af følelsesmæssig æstetik; skabe det visuelle billede, tekstiler, produkter og detaljer taler for dets større værdier.  

Magniberg tager det i retninger uden for køns grænser; et møde eller udtryk for den moderne verden, spille på kontraster, brud på regler og klassiske normer.  

Magniberg sengetøjskollektion er mærkets udgangspunkt og kernen i brandet. Kombinationen af tekstuer og farver, såsom vasket armygrøn jersey mod pink silke samt sort mesh mod hvid poplin.

Se alle produkter

Var der ingen af vores nyheder, som fristede dig? Så er du velkommen til at hoppe ind på shoppen og se hele produktudvalget. Vi har helt sikkert noget, som kan pryde dit hjem.

NYHEDER

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Vil du have besked, når de nyeste varer kommer? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første, der får mulighed for at se og købe produkterne.